Kısa adı KADEP olan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi çalışmasında 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde ödül alan Onikişubat İlçesi Menekşe Anaokulu bu kez de 1000 kişilik çorba yapıp dağıtarak yeni bir etkinliğe imza attı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Menekşe Anaokulu Müdürü Fatma Bodur, Müdür Yardımcısı Metin Kemal Işık, öğretmenler: Geylani Gözübüyük, Mürvet Karakuyu Gitmiş, Şükran Ülkü Boyraz ,Açelya Esenler, Yurdanur Öztaş Göksu, Aslıhan Köklü, Ayşe Özaltınkıran, ve Halime Yılmaz’ın gayretleriyle yapılan etkinlikte komşu okul Sergentepe ilkokulu öğrencilerinin tamamına çorba ikramı yapıldı.

Etkinlikle ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramanmaraş değerler eğitimi projesi kapsamında bu ay işlenecek olan değerimiz paylaşmaktır. Bu değerimiz ile birlikte verilen yardımseverlik ve cömertliktir. Okulumuzda çocuklarımızla birlikte değerlerimizi yaşarken sizlerin de aramızda olması yaşayarak öğrenme etkili olacağından 15 Temmuz ve bütün şehitlerimizin ruhuna birlik ve beraberlik içinde menekşe Anaokulu bahçesinde 13 Aralık Çarşamba günü saat 10 da başlayan 1000 kişilik çorba etkinliğimize davetlisiniz değerli vaktinizi bizlere paylaşmanız Menekşe ailesine onurlandıracaktır” denildi