Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Menekşe Anaokulu tarafından öğrenci becerilerini geliştirmek, heyecanlandırmak amacıyla okul kendi imkânları ile beceri-tasarım atölyesi kurdu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Açılış öncesi okulunun minik öğrencilerinin yaptığı gösteri ve peşinden de öğretmenlerin topluca okuduğu şiir izleyenlere coşku verdi.

Menekşe Anaokulu Okul Müdürü Fatma Bodur yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu güzel eğitim yuvasında, güçlü yarınlar için 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda, çocuklarımızın ilgi, yetenek, duygusal, düşünsel ve fiziksel becerilerini geliştirmek; tasarlamanın, üretmenin, çevresini tanımasının ve güçlü iletişim becerisi kazanmanın önemini öğrencilerimize kavratmak adına oluşturduğumuz “Tasarım-beceri Atölyemizin açılışına hoş geldiniz der hepinizi saygıyla selamlarım.

Bu ülkenin geleceği, o ülkenin çocuklarının alacağı eğitime bağlıdır. Çünkü eğitim gücü tükenmeyen bir ışık kaynağı gibi her yeriş aydınlatır. Menekşe anaokulu olarak öğrenci, öğretmen, okul personeli ve velileri ile el ele verip öğrencilerimize ışık kaynağı olacak atölyemizi kurduk. İnşallah hayırlı ve verimli olur.

Emeği geçenlere ve açılışımızı onurlandıran siz değerli misafirlerimize çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Bu konuşmadan sonra Beceri-tasarım atölyesi açılışı Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, İl Mlli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü H. Emre Gökşen ve velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti ve topluca atölye gezildi, öğrencilerin çalışmaları yerinde görüldü.

Okulun mevcut imkanları ile yapılan Beceri-tasarım atölyesini beğenen Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, yönetici ve öğretmenleri tebrik etti.