İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri doğrultusunda İlimiz Kahramanmaraş’ta bulunan MEB Müsteşar Yardımcısı Zübeyr Yılmaz, bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MEB Müsteşar Yardımcısı Zübeyr Yılmaz, MEB Baş Denetmeni Ruhi Eroğlu, Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, MEM Denetmenleri  Başkanı Mehmet Güler, Müdür yardımcısı Ahmet Sarıtürk,Şube Müdürü Hatice Görgülü, Ahmet Akküncü İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri doğrultusunda Kahramanmaraş Merkezinde bulunan bazı okul öncesi, ilkokul ve ortaokullara giderek öğretmenlerin, öğrencilerin İlköğretim haftalarımı kutlayarak, 2012-2013 Eğitim-öğretim yıllının başarılara vesile olması temennisinde bulundular.

 

 

Kahramanmaraş Senem Ayşe Ana Okulunda minik öğrencilere balon ve şeker ikramında bulunan yetkililerin , minik öğrencilerle  sohbetleri neşeli anlara sahne oldu. MEB Müsteşar Yardımcısı Zübeyr Yılmaz, MEB Baş Denetmeni Ruhi Eroğlu okulun değişik birimlerini de gezerek incelemelerde bulundu.

 

 

MEB Müsteşar Yardımcısı Zübeyr Yılmaz  ve beraberindekiler, Piri Reis İlk ve ortaokulu öğrencilerce çiçeklerle karşılandı. Yetkililer, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere okumaları için  tek tek kitap  veren  MEB Müsteşar Yardımcısı Zübeyr Yılmaz onlara bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.  Yılmaz dağıtılan bu kitapları okunduktan sonra arkadaşlarınızla değiştirerek daha fazla kitap okuma imkanını oluşturun diye de önemli vurgu yaptı.