Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarından Özel Kipaş Eğitim Kurumu, ikinci mezunlarını verdi.

2012/2013 Eğitim Öğretim Yılının sonuna gelinen şu günlerde, Bölgenin gözbebeği Özel Kipaş Fen ve Anadolu Lisesi onur kaynağı olan mezunlarını uğurladı. Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan,Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi Öksüz, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.İbrahim Gümüşer,Kipaş Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi M.Ömer Hüdayioğlu,Okul Yöneticileri,Öğretmenler,Okul Aile birliği ve Velilerin katılımıyla gerçekleşen gecede duygulu ve heyecanlı anlar yaşandı.Fen Lisesi ikinci,Anadolu Lisesi ise bu yıl ilk mezunlarını verdi.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, mezun olan öğrencileri kendine güvenen, kendini ifade edebilen ve ülkeye umut vadeden bireyler olarak üniversiteye gönderdiklerini söyledi. Öğrencilerin eğitiminde görev yapan öğretmenlerini de tebrik eden Alkan, şunları kaydetti:

“Burada görev yapan öğretmen arkadaşlarımız onlara anne oldu, baba oldu ama en çok da öğretmen oldular. Onları hayata uğurlamanın, yüksek öğretime uğurlamanın sevincini yaşıyorlar. Bu çocuklarımız ülkemizin çok şey beklediği, kendilerini en iyi şekilde yetiştiren geleceğin mimarları. Artık bizim çocuklarımızın rakipleri yan sınıftaki arkadaşları değil, yan okuldaki arkadaşları da değil. Bizim çocuklarımızın rakipleri diğer ülkelerin çocuklarıdır. Ben inanıyorum ki bizim çocuklarımız onlarla rekabet edebilecek hatta onların daha üst seviyesine çıkacak insanlar oldular ve olmaya devam edecekler. Onların sayesinde de ülkemiz kalkınmış, çağdaş ve teknolojiyi yakalamış başarılı, örnek bir ülke haline gelecek.”

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gümüşer ve öğretmenler, öğrencilerin mezuniyet belgelerini takdim ettiler.

Tören, hazırlanan slayt gösterilerinin izletilmesi, kokteyl ve keplerin fırlatılmasıyla son buldu.