Mesleki Teknik okullarda ziyaretler gerçekleştirme amacıyla Kahramanmaraş’ta bulunan Millî Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mahmut Özer Kahramanmaraş Nuri Pakdil Bilim Sanat Merkezini ziyaret etti.

Kısa bir süre önce yeni kurum binasına taşınan BİLSEM’i ziyaret eden burada kurum içinde incelemelerde bulundu, çalışmalarla ilgili kurum müdürü Murat Devrek’ten bilgiler aldı. Bakan Yardımcısı kurumda öğrencilerlede güzel bir diyalog oluşturdu.

Bakan yardımcısı Özer, özellikle Arif Emre ABACI ve Tuncay Barış ÖZŞAHİN; isimli öğrencilerin öğretmenleri İlkay Akgürbüz’ün danışmanlığında hazırladıkları “Çölyak Hastaları için Yerfıstığı Kabuğundan Gulütensiz Dondurma Külahı” projesine ilgi gösterdi.

 

BİLSEM Öğretmenlerini de dinleyen Bakan yardımcısı Özer, Kurum ihtiyaçlarının karşılanması için bakanlığın ilgi bölümünü arayarak gerekli talimatı verdi.BİLSEM’den ayrılan MEB Bakan Yardımcısı Mahmut Özer , TOKİ Yıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti burada, öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi, toplantıda MEB Ölçme ve Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şadi Şensoy’da katıldı.