“Kuzey Yıldız Adayları” olarak bilinen Elbistan, Afşin, Göksun, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinden 96 aday öğretmen Aday Öğretmenleri Yetiştirme Koordinatörü Faik Türk başkanlığında Ekinözü İlçesini Ziyaret etti.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

“Kuzey Yıldız Adayları” okul dışı uygulamalarından şehir kimliğini tanıma etkinliğinde 96 aday öğretmeni ile Kahramanmaraş özellikle böbrek hastalığı olmak üzere, birçok hastalığa şifa veren maden suları, tavası, temiz havası ve kıvrım tulumba tatlısı ve Türk edebiyatına büyük katkı sunan Bahaettin karakoç ve Abdurrahim  Karakoç’u yetiştiren ilçe   Ekinözü’nü ziyaret ettiler.

Ekinözü belediye Başkamı Nursi Çeleğen, İlçe Millî Eğitim Müdürü Daniye İlik, İlçe Spor Müdürü İbrahim Yener, İlçe milli Eğitim Şube Müdürleri Davut Atılgan ve Ali Bodovaoğlu gelen misafirlerini İlçenin önemli turizm merkezleri olan içmeleri, ilçedeki önemli yerleri gezdirerek tanıtımı için çaba gösterdiler ve onları en güzel şekilde ağırlamaya çalıştılar.

Aday Öğretmenleri Yetiştirme Koordinatörü Faik Türk, İlçe protokol üyeleri olmak üzere, diğer eğitim yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek şu ifadeyi kullandı:

“ Şu andan itibaren Ekinözü’nün 96 gönüllü turizm elçisi var” dedi.