Elbistan, Afşin, Göksun, Nurhak İlçelerindeki aday öğretmenler grubu “ Kuzey Yıldız Adayları” ,Kahramanmaraş’ın ilçelerinde Göksun’da İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü salonunda bir araya gelerek, çalışmalarına devam ettiler.

Habere Ait Fotoğraflar

Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü Halit Demirtaş ve çalışma arkadaşları misafir aday öğretmenlere ev sahipliği yaptı. Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü salonunda İl Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük aday öğretmenlere meslekte başarılı olmaları konusunda önemli bilgiler anlattı.

 Küçük “Müfredata hakim olma, Planlı ve hazırlıklı olarak derse girme, Doğru kaynakları kullanma, Dersleri öğrenci merkezli ve etkinlik temelli işleme, Ölçme ve değerlendirme, Kitap okuma, EBA’dan yararlanma, Öğrenen öğretmen olma ve yenilikleri takip etme konularında” aday öğretmenleri yeterince aydınlattı.

Aday öğretmenleri bilgilendirme toplantısına Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, İl Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, İl Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Cengiz Doğan, Aday öğretmenlerin eğitim koordinatörü Faik Türk ve aday öğretmenler katıldı