Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere başkanlığında İlçede görev yapan okulların KBS’ yetkilileriyle personel ödemeleri ile KBS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü salonunda bir araya gelen Okul ve kurum KBS yetkililerine şube Müdürü Yılmaz Bozdere, “ KBS ek ders modülüne ödeme tipi olarak ‘Merkezi Sınav Ücreti Ödenmesi’ eklenmiştir. Bu ödemenin hesaplanabilmesi için, bilgi giriş sayfasının üst tarafında bulunan ‘EK Ders Dışı Ödemeler’  butonuna tıkladıktan sonra açılan ‘Merkezi Sınav Ödemesi’ formunda bulunan ‘Veri Ekle’ butonuna tıklanmalı, personelin T.C.  Kimlik No, Ad ve Soyadı seçilip kaydet butonuna basılmalıdır “ diye KBS Ek Ders Modülüne Merkezi Sınav Ücreti ödeme tipinin eklenmesi hakkında bilgi verdi.

Şube Müdürü Yılmaz Bozdere daha sonra, Özel hizmet tazminatı arttırılan personel, Akademik teşvik ödeneği, Asker öğretmenlerin yan ödemelerinin güncellenmesi, İşlem Kodu “3-Naklen geçme” yapılan personel, KBS Fazla çalışma ücreti ödeme modülü, say 2000i maaş bilgi giriş ve Maaş hesaplama Formlarının kapatılması konusunda katılımcıları aydınlattı, konularla ilgili soruları cevaplandırdı.