Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde görev yapan 60 ın üzerinde idareci ve öğretmen Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz tarafında başarı Belgesiyle ödüllendirildi. Dulkadiroğlu Kaymakamlığında düzenlenen bir törenle 8 eğitimciye başarı Belgeleri verildi. Törene Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü ve Müdür Vekili Yılmaz Bozdere ve şube Müdürü Yunus Haskılıç’ta katıldı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz başarı Belgesi töreninde şunları dedi:

“İlçe milli eğitim müdürümüz, şube müdürlerimiz bir değerlendirme yaparak bir isim listesi göndermişlerdi. % 2 yi geçmeyelim diyerek bir oran belirledik ve bu liste içerisindekileri bir süzgeçten geçirerek bizde daha ön plana çıkanları belirledik ve bu listeden idareci ve öğretmenlerimize bir başarı belgesi verdik. Bu diğer öğretmenlerimizin başarısız olduğunu göstermez. Bu bizim nezdimiz de verilen bir belgedir, diğer değerli idareci ve öğretmenlerimize salam gönderiyoruz, başarılı çalışmalar diliyoruz. Bu sene böyle bir kota uyguladık. İnşallah önümüzde ki yıl da özveriyle çalışan diğer arkadaşlarda belgelerini alacaklar.

2016-2017 eğitim öğretim yılını bitirmiş ve okul müdürlerimizle bir değerlendirme çalışması yapmıştık İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzde.  Ben İlçe olarak eğitimimizin çok iyi olmasa da çok kötü değil, iyi olduğunu düşünüyorum. Ama daha iyi olması için gayretli çalışmalarımızın devamını her yerde de söylüyorum.” Dedi.

Kaymakam Türköz İlçenin sosyo ekonomik yapısı ve fiziki şartlar ve öğrenci velileriyle olan iletişim durumunu özetledikten sonra sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

“Hedefimiz Türkiye ortalamasını yakalamak ve geçmektir “ dedi.

Bu konuşmadan sonra yönetici ve öğretmenlere başarı belgelerini verdi.