Kahramanmaraş Onikişubat Süreyya Güneş Anaokulu okul müdürü Hatice Ermeydan Başkanlığında bir grup öğrenci ve öğretmenle Onikişubat İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli’yi ziyaret ederek , 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kapsamında, etkinlik gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü Hatice Ermeydan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Ekici, Sabah grubu nazar boncuğu sınıfı Elife Gümrükcü, Yıldızlar grubu sınıfı Tuğba Şahan ve Türk bayrağı giysili öğrencileri ile  Mahalli Kurtuluş Bayramı kapsamında İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret ederek  güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

 

ZİYARETLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=4JlyTjzoPwk

 

Kaymakam Keçeli, öğrencilerle sohbet ederek onlara davranış kazandıracak mahalli kurtuluş bayramının ve kahramanlarının kalıcı davranışa dönüşmesi için seviyelerinde çeşitli yönlendirici sorular sordu ve etkinlik sonunda hediye verdi.

Öğrenciler topluca İstiklal Marşını okudular, daha sonra toplu ve ferdi yöresel türkü söylediler . Minik öğrencilerin etkinliği  Kaymakamlık binası girişinde topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu