Kahramanmaraş Onikişubat  İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli,  Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen  ile birlikte Adil Karaküçük İlkokulunu ziyaret etti.

 

Okul Müdürü Serkan Akmeşe, Müdür Yardımcıları Murat Tufan ve Mehmet Sadık Akpınar tarafından okul girişinde karşılanan İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, okulun değişik sınıflarına girerek öğrencilerle sohbet etti, onlara işledikleri ders konuları ile ilgili sorular yöneltti. Birinci sınıflar da zihinden toplama, çıkarma , dördüncü sınıflarda Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği ürünler, turistik yerler, günde ne kadar kitap okudukları ve bu yönde okumaları gerektiği ile ilgili vb. sorular sorularak, olumlu cevaplar alındı.

ZİYARETLE İLGİLİ FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=QaR9qSV-E3E

Kaymakamı Serkan Keçeli, öğretmenler odasında da öğretmenlerle bir araya geldi. Bu gelişin sadece ziyaret ve sohbet amacı taşıdığına işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

“İlkokul öğretmenleri olarak geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin geleceği sizleri yapacağı fedakarlıklara bağlı, yetiştireceğiniz öğrencileriniz, anne ve babasından daha çok vakitlerini öğretmenleriyle okullarında yani sizlerle geçiriyor, bu nedenle bu çocukların ileride başarılı olabilmesi, sizlerin ilgi ve yaklaşımınıza , kazandıracağınız davranışlara bağlı, ilkokulda iyi bir eğitim alan çocuk ilerleyen eğitim hayatında da başarılara imza atar, bu nedenle göreviniz çok önemli ve sorumluluğunuz çok fazla” dedi.

 

İlkokul çocuklarını hamura benzeten Keçeli, bu hamura İlkokulda şekil vermek daha kolay, ilerleyen süreçte şekil vermek her geçen gün daha zorlaşır. Bu çocuklarımızı, bilgiyle donatırken ahlaklı ve iyi davranışlar kazandırmayı hedeflemeliyiz, ahlaklı olmadıktan sonra ileri düzeyde bilgi sahibi de olsa bir anlam ifade etmez” dedi.