Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri Tüm Türkiye de 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanmaktadır. İlimiz Kahramanmaraş’ta da Cuma günü saat 10.30’da KSÜ’de ki Umut Sokağı Konteyner Kentinde düzenlenen bir törenle coşkulu bir şekilde kutlandı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNU GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=walSB_7wuF8

 

Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi ile Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsüne bağlı , Onikişubat İlçesindeKonteynerler ve  Çadırkentlerde açılan kursların ürünlerinin görücüye çıktığı sergide canlı workshop etkinliği de gerçekleştirildi.

50 ye yakın kurs ve 1500 kursiyer tarafından ortaya çıkarılan eserlerin sergisinin açılışı öncesi,  yapılan çalışmalarla ilgili olarak Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü bilgilendirme yaptı. İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman Geçen yıl kutlanan Hayat Boyu Öğrenme haftası’ nı dile getirdi. Asrın en büyük depreminin olumsuz etkilerine dikkat çekti ve buna rağmen Örgün Eğitim ve Yaygın Eğitim de büyük başarılar sergilendiğine işaret etti.

Hayat Boyu Öğrenme haftası Serginin açılış kurdelesi İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi hanımefendi Sevilay Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün eşi Leyla Güngör, AFAD temsilcisi İbrahim Önder, Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü Müsürü Ayşegül Kaya tarafından kesildi.

Katılımcılar tek tek tüm standları gezdi, yapılan çalışmalarla ilgi bilgiler alındı.