Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde başarılı çalışmalarıyla geçmişten günümüze kadar her zaman adından söz ettiren Kahramanmaraş Ortaokulunda “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” etkinliği gerçekleşti.

Kahramanmaraş Ortaokulu spor salonunda gerçekleşen, ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ etkinliğine, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Sarıtürk, Ahmet Akküncü, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yunus Haskılıç, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kahramanmaraş Ortaokulu’nda gerçekleşen ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ hakkında Okul Müdürü Halit Suçatı sergilenen projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Sarıtürk, Ahmet Akküncü ve Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı tarafından açılış kurdelesinin kesilmesiyle projelerin sergilendiği stantlar tek tek gezildi ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.

‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın gerçekleşmesinde, emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür eden İl ve İlçe Millî Eğitim yöneticileri, öğrencileri kutladı başarılarının devamını dileyerek okuldan ayrıldılar.