Kara Lise olarak bilinen Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğrencilerini Üniversiteye yerleştirme başarısının yanı sıra okulda yapılan değişiklikler ve önemli faaliyetlerle yeni öğretim yılına mutlu bir şekilde hazırlanıyor.

20 öğrencisini Mühendislik ve Mimarlık fakültesine, 21 öğrencisini Sağlık Bilimleri fakültesine, 15 öğrencisini Eğitim Fakültesine, 27 öğrencisini Fen ve Edebiyat Fakültesine, 7 öğrencisini Ziraat Fakültesine, 2 öğrencisini Veteriner Fakültesine 1 öğrencisini Güzel Sanatlar Fakültesine, 1 öğrencisin, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesine, 1 öğrencisini Turizm Fakültesine, 4 öğrencisi Antrenörlük, 30 öğrencisini BESYO, 9 öğrencisini Açıköğretim Fakültesi ve 81 öğrencisini Meslek Yüksek Okuluna olmak üzere 255 öğrencisini, yerleştiren Kahramanmaraş Anadolu Lisesi başarılarını önümüzdeki eğitim döneminde daha da arttırmak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Okul Müdürü Mehtap Süt ve Çalışma arkadaşlarının gayretli çalışmalarıyla hayırseverlerin yardımlarıyla okul tamamen pırıl pırıl boyanarak yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getiriliyor. Okula Z kütüphane yapılıyor. Sınıfların ve diğer alanların tüm perdeleri yenilenirken spor alanlarında da yeni çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Sportif yarışmalarda da büyük başarı yakalayan Dulkadiroğlu Kahramanmaraş  Anadolu Lisesi yeni eğitim dönemine büyük hedefler koyarak başlamayı ve başarmayı amaçlıyor.