Kahramanmaraş Dulkadiroğlu  TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 21.Yüzyılda İş Sağlığı ve Güvenliğini Geliştirilmesi proşesi kapsamında Yurt dışı ziyaretine gitti.

İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı (EuropeAid/162207/ID/ATC/TR) – 298 referans nolu  21.Yüzyılda İş Sağlığı ve Güvenliği isimli projesi kapsamında 1. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda ve ilimizde İSG uzmanı olarak çalışan ve projede görevlendirilen aşağıya çıkartılmış olan personellerin   19 Eylül -02 Ekim  tarihleri arasında Belçika/Bürüksel  şehrinde yapılacak olan ISG eğitim ziyareti kapsamında Avrupa da isg kültürünü yerinde incelemek araştırmak ve farkındalık oluşturma adına Belçika/ Bürükselde.   

YURT DIŞI  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM ZİYARETİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ

Okul Müdürü- Proje Koordinatörü  Ali Badem, İrfan Koyuncu- Okul Müdür Yardımcısı,  Demet Ezer- Okul Müdür Yardımcısı,  Ahmet Taşkıran- öğretmen, Abdulkadir Göy- Öğretmen, İSG Uzmanı,  Doğukan Cihan Türk- Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı, İSG uzmanı, Mesut Korkmaz- Öğretmen, Kahramanamaraş İl MilliEğitim Müdürlüğü  İSG Uzmanı, Ertuğrul Tekerek – Öğretmen Dulkadiroğlu İlçe MilliEğitim Müdürlüğü  İSG Uzmanı