İngilizce dil bilgimi geliştirmek istiyorum, yurtdışına çıkarak mastır yapmak istiyorum diyorsunuz ama yabancı diliniz zayıf olduğu için cesaret edemiyorsunuz. Bizim ile kısa bir süre konuşarak İngilizce öğrenme derslerine girdiğiniz zaman bu korkunuzdan eser kalmayacaktır. Bizlerin kendi dilinde eğitim yaptırtan eğitmenleri ile kendinizi çok rahat hissedecek sanki yurtdışında yaşıyormuşsunuz gibi sizlere kendi dilerli ile ders vereceklerdir. Ne kadar gramer bilirseniz bilin pratik olmadan İngilizceyi konuşmadınız süre içerisinde unuttuğunuzu birkaç arkadaşınızdan duyarak böyle bir ders vermek istedik. Bizler sizler ile ister telefon sayesi ile isterseniz skype üzerinden online olarak ders alabilir İngilizcenizi gittiğiniz ülkede rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ders saatlerini sizler kendiniz belirleme hakkına sahipsiniz.

Konuşarak Öğren üzerinden takip edebilir sizleri için özel hazırladığımız ücretsiz denemek istiyorum paneline www.konusarakogren.com üzeriden telefon numaranızı bırakarak sizleri aramamızı sağlayabilirsiniz. Bizler sizlerin ilk önce İngilizceyi ne kadar bildiğinizi kontrol eder sizleri bir sözlü sınava sokar verdiğimiz puan üzerinden İngilizce konuşmanızı değerlendiririz. Ama bu arada İngilizceyi bilip bilmediğiniz bizim için önemli değil. Konuşarak öğren ingilizce sistemi sayesinde eğitmenlerimiz ile konuşarak farkında olmadan kendi bildiğinizden daha fazlasını öğrenmeye başlarsınız. Sizler istediğiniz saat içinde aldığınız derslerin zevkinden diğer ders zatinin bir an önce gelmesi için sabırsız ir şekilde beklemeye başlar diliniz daha güzel ilerlemenin yollarını ararsınız.

 

Sisteme kayıt olduktan sonra sizlere verilen bir şifre ile derslere girer ve kendi dersinizin kayıtların tutabilir nerelerde hata yaptığınızı kontrol edebilirisiniz. İsterseniz bu hatalarını düzeltme yoluna gider ve hatayı bir daha yapmak istemezsiniz. Eğitmenlerimiz sizlerin derse gireceğiniz saat nerede olduğunuza hiç bakmaz ve sizlerin derse katılmasın bekler. Sizler eğitmenizden memnun değilseniz onları değiştirme hakkına sahipsiniz. Sizleri için en iyi olan yolu bulmak bizler için çok önemli.