Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt bir süre önce başlattığı okul ve kurum ziyaretlerine Elbistan ilçesinde devam etti.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Elbistan Anadolu Lisesi, Elbistan İmam Hatip Lisesi yerleşkesi inşaatı, Topraktepe İlkokulu, Bilim ve Sanat Merkezi, Afşin – Elbistan Linyitleri İlkokulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ziyaretler yaparak gözlemlerde bulundu.

Akkurt’un ziyaretine, Elbistan İlçe Millî Eğitim Kürşat Bayazıt eşlik ederken zaman zaman da şube müdürleri Hacı Aydın,  Bekir Dal ve okul müdürleri katıldı. Elbistan Anadolu Lisesi ziyaretini tamamlayan Akkurt’ okul müdürüne teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt,  İnşaatı devam eden Elbistan ilçesinin tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’ne giderek buradaki çalışmaları yerinde izledi ve bilgiler aldı.

Akkurt, buradan eğitim-öğretime bu yıl başlayan Topraktepe İlkokulu’na geçti ve okul müdürü Bülent Vicdan’dan bilgi aldı.

Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Akkurt burada farklı branşlarda eğitim gören öğrencilerle görüşerek, çalışmalarını yerinde izledi, Akkurt’un son ziyaret yeri Afşin – Elbistan Linyitleri İlkokulu oldu.