Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi tarafından Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kursiyerlerinin “100. Yıla Özel Materyal Sergisi”nin açılışı yapıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Serginin açılışına Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli , İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut, Millî Eğitim Müdür yardımcıları, il ve ilçe şube müdürleri, okul müdürleri ve Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezinin yönetici ve öğretmenleri katıldı. 

Protokol ve katılımcılar “100. Yıla Özel Materyal Sergisi”ni gezerek yapılan eserleri yerinde gördü ve çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli , İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut yaptıkları açıklamalarda sergideki eser ve çalışmaları çok güzel bulduklarını ve bu sergiye emek ve katkı sunan herkesi kutladılar.

Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü, sergiye gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı gerek protokol, gerekse tüm katılımcılara teşekkür etti.