Gülbahar Hatun Anaokulu öğretmeni Ayşegül Kuyucu ve Mükrime Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Fehime Telli’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği “ hayallerden hayata” projesi büyük ilgi gördü.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Çocuklarımızın hayallerindeki oyuncağın birebir aynısını hayata geçirmek amacını taşıyan proje hakkında ilgililer şu ifadeye yer verdiler:

“Projemize öncelikle çocuklarımızım hayallerindeki oyuncağın resmini çizdirerek başladık. Mükrime Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de gönüllü olarak bu oyuncakları dolgu oyuncak seklinde yapıp öğrencilerimize hediye ettiler. Oyuncaklar tamamen çocuklarımızım çizdiği resimlere göre yapıldı eğer resimde ayağının birisi uzun diğeri kısa çizilmişse oyuncakta aynen o şekilde hayata geçirildi. Yani sekil, boyut, renk olarak tamamen anaokulu öğrencilerimizin tasarımıdır. Amacımız mükemmel bir oyuncağa değil de hayalindeki oyuncağa sahip olmasıydı.

Yasadığımız devirde her şeyin çok çabuk tüketildiğini onlarca oyuncağa sahip fakat hiç birisinden mutlu olamayan çocuklar olduğunu düşünürsek hiç bir zaman elde edemeyecekleri bir oyuncağa sahip olmalarını istedik ve projemizi bu doğrultuda gerçekleştirdik.

Gülbahar hatun anaokulu öğrencileri adına biz de diyoruz ki HAYALIMI GERCEKLESTIRDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM”