Akedaş elektrik perakende şirketi olarak enerji tasarrufu konusunda toplumsal bilincin artmasına katkı sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi olan “Enerjik Ali Tasarruf Avında” – Kukla Gösterisi Onikişubat İlçesi Hacıağalar İlkokulunda ilgi ile izlendi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

 Enerji tüketiminde israfın önlenmesi amacıyla harekete geçen Akedaş, Kahramanmaraş ve Adıyaman illerinde valilik ve il milli eğitim müdürlükleri onayları ile başlattığı proje kapsamında Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine enerji tasarrufunu eğlenceli bir oyunla anlatıyor.

2 Kasım 2017 tarihinde başlayan proje çerçevesinde öğrencilerle buluşmaya devam eden enerji tasarruf yolunda isimli kukla tiyatro oyunu 1 ay süreyle Kahramanmaraş ve Adıyaman illerinde, ilçeler ve Kırsal kesimde dahil olmak üzere salona uygun olan ya da sahne kurabileceğimiz okulların tamamında sahnelenmeye devam edecek.

Bu kapsamda hacıağalar İlkokuluna gelen ve İstanbul Üniversitesi´nden hocalar tarafından hazırlanan “Enerjik Ali Tasarruf Avında” isimli kukla gösterisi okulumuz Enerji Verimliliği çocuk kulübü toplum hizmeti çalışmaları kapsamında öğrencilerle buluştu.

Okul müdürü Hasan Cesur konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de birçok konuda bilgilerini tazelediler. Katkısı ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi..