Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Hacı Mustafa Ortaokulu tarafından açılan TÜBİTAK Bilim Şenliği ve Yılsonu Resim sergisine ilgi büyük oldu.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Hacı Mustafa Ortaokulu Müdürü  Hayri Özdemir yönetiminde, Fen Bilimleri öğretmeni Burhan Pak, ve Matematik öğretmeni Gülsüm Asarkaya önderliğinden hazırlanan Tübitak 4006 Bilim Şenliği sergisi ve öğrencilerin bir öğretim sürecinde değişik tekniklerle yapmış oldukları resimler öğretmen Hayriye Ahu Yaşar önderliğinde okulun salonunda görücüye çıktı.

Sergiye çok sayıda farklı kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrenci katıldı. Sergiye, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Eyüp Karataş, Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Maşkanı Orhan Yıldırım, Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulaziz Aydın, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Ömer Güner, Süleyman  Dal, çok sayıda okul müdürü, müdür yardımcısı, öğretmen ve öğrenci velisi katıldı.

Hacı Mustafa Ortaokulu Müdürü  Hayri Özdemir konuşmasında, gerek Tübitak 4006 Bilim Şenliği, gerekse resim sergisine öğretmen ve  öğrencilerimizle büyük bir emekle hazırladık, beğeneceğinizi umuyorum, katkı sunan , katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.