Eğitim Bir Sen Onikişubat İlçe Temsilciliğinin ve Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulunun öncülüğünde kardeş okul ve STK dayanışması projesi kapsamında, İyilikder derneğinin maddi katkıları ile Hacı İbrahim Uşağı İlkokulunun bakım onarım çalışması tamamlandı.

 

Hacı İbrahim Uşağı İlkokulunun bakım onarım çalışması yapan Dibo usta gayretli çalışmalarıyla fiziki  olarak yeni çehreye kavuşan, okulun yeni haliyle eğitime devamı açılış törenine Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli,Kaymakam Adayı İbrahim Yazıcı,  Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Kahramanmaraş İyilider temsilcisi Yagup Kaya, Rıdvan hoca vakfı başkan Seyfi Pınarbaşı, Eğitim Bir Sen Onikişubat İlçe Temsilcisi Nuri Şengül,  köy muhtarı Mehmet Boyraz, Çevre okul müdürleri,  öğrenci velileri katıldı.

 

 

36 öğrencinin eğitim gördüğü okulda çatı, iç dış cephe ve lavabo banyo tadilatı, bahçe kapısı Yeni WC ve Lavabolar olmak üzere  tüm bakım ve onarımları yapılarak eğitim adına hizmete sunuldu. Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli okulu gezerek, emeği geçenleri tebrik etti.

 

 

Eğitim Bir Sen Onikişubat İlçe Temsilcisi Nuri Şengül, “Açılışa gelerek bizi onurlandıran Onikişubat kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli’ye İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Enver Gökşen’e, kıymetli okul müdürlerimize, İyilikder ve Rıdvan Hoca vakfı gönüllülerine,özellikle de bakım onarım çalışmasını yapan Dibo usta ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.