Güldane ve Aziz Gülaçtı ailesinin güzel ve hanımefendi kızları Fatma Nur – Meryem ve Ali Tiyek ailesinin yakışıklı ve Beyefedi oğulları Mehmet iyi ve kötü günde birbirlerine destek olmak, hayat boyu Mutluluğu devam ettirme adına düzenlenen muhteşem bir düğün organizasyonu ile dünya evine girdiler.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

 Bu Mutlu Günümüzde Mutluluğumuzu Paylaşmak Adına Düğün Törenimize Sizleri de Bekliyoruz” diyerek akraba ve dostlarını 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat: 19.00-23.00 arası Saffron ( Yimpaş) Otelde düzenlenen düğün törenlerine davet eden Fatma Nur ve Mehmet’i sevenleri yalnız bırakmadı. Siyaset, Bürokrat ve Eğitimciler bu dillere destan törene katılarak onların bu mutlu günlerine ortak oldular.

Düğünün Nikah şahitliğini Ak Parti İl Başkanı Ömer Debkici ve İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Yaptı, Nikah sonrasında çiftlerin evlilik cüzdanını Ali Demirdöven hoca verdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duaların okunduğu gece de dünürler İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Tiyek ve Eğitimci Aziz Gülaçtı misafirleriyle tek tek ilgilenerek güzel bir ev sahipliği yaptılar. Düğün merasimi anlamlı ve unutulmaz hatıralarla son buldu.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak yeni evli çiftlere bizlerde mutluluklar dileriz. Allah hayırlı etsin.