Göksun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği sene sonu sergisinin bir yenisi daha Göksun halkıyla buluşturuldu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Serginin açılışı ilçe kaymakamı Ejder Demir’in katılımıyla gerçekleştirildikten sonra öğrenciler tarafından tasarlanan materyaller ziyaretçilerle buluştu. Her bölümün ortaya koyduğu tasarım ve yeni ürünler okul bahçesinde kurulan stantlarda danışman öğretmen ve öğrenciler tarafından ziyaretçilere tanıtıldı. Okulda bulunan 6 alanın yanı sıra fen gurubu proje ve deneyleri ile tarih gurubu Mehmetçik ve merhamet temalı sergisi de gerçekleştirildi büyük beğeni toplayan sene sonu sergisi iki gün sürdü. İlçemiz okullarından gelen 8.sınıf öğrencilerine okulumuz ve okulumuzda bulunana alanlar tanıtıldı. Ülkemizin tasarlayan ve üreten, girişimci öğrencilerin yetişmesinde Mesleki ve Teknik Eğitimin gerekliliği ve önemi sergilenen çalışmalarla ortaya konmuş oldu.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran ve Şef Abdurrahim Köleoğlu da sergiyi tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı ve Şube Müdürü Mustafa Duran, serginin güzelliklerini dile getirerek emek ve katkı verenlere teşekkür etti.