İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Değirmenci, Akdeniz Bölge temsilcisi Hasan Kesikoğlu, Gaziantep İl Temsilcisi Ferhat Şahin, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt‘u makamında ziyaret ettiler.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Eğitim adına karşılıklı fikir alışverişi yapılan, samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyaretinde ilin eğitim çalışmaları da gündeme gelerek değerlendirildi ve Gelişim Üniversitesi yetkililerince eğitime katkılarından dolayı Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’a teşekkür edilip başarı dileğinde bulunuldu, peşinden de kendisine Bakır işlemeli, tasavvufi ağırlıklı bir hediye takdim edildi.

Müdür Akkurt, ise günün anısına Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün “Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Projesi” kapsamında düzenlediği kitap okuma yarışması ve kitap okuma etkinliklerinde tercih edilen kitaplardan bir dizi kitabı Gelişim Üniversitesi yetkililerine hediye etti.

Ziyaretten duyulan memnuniyet karşılıklı olarak ifade edildi ve nezaket ziyareti mutlu bir şekilde sona erdi. Nezaket Ziyaretine Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü  ve  Millî Eğitim eski şube Müdürü Ali Karaköse’de eşlik etti.