Ekinözü İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Ekinözü İlçe Kaymakamlığı önderliğinde Yarıyıl Tatilindeki Ekinözü okulundaki  öğrencileri heyecanlandırabilmek ve kış şartlarının tadını çıkarabilmelerini sağlamak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenledi.

Yarışmaya sadece Ekinözü okullarında öğrenim görmekte olan öğrenciler katılabilecek. Öğrenciler günlük hayatta etraflarında karşılaştıkları güzel kareleri fotoğraflayarak öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine dijital ortamda teslim edecekler. Okullar kendilerine yapılan başvuruları topluca İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne teslim edecek.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç , “Yapılan değerlendirmede ilk üçe giren fotoğrafları çeken öğrenciler ödüllendirilecek. Ayrıca ilk yirmi öğrenciye ilimiz Kahramanmaraş’ta bir günlük gezi hediye edilecek. İlk elli fotoğraf ile de ilçemizde Fotoğraf sergisi açılacak. Tüm öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. Öğrenci velilerimizden de öğrencilerimize destek olmalarını rica ediyoruz.” dedi.

 

Başvuru Şartları

1- Yarışmaya 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Ekinözü İlçe Milli Eğitim

Müdürlüğüne bağlı okullardan birine kayıtlı olan öğrenciler katılabilir

2- Yarışmaya katılacak eserler 27 Ocak – 06 Şubat 2022 tarihleri arasında Ekinözü ilçesi ve kırsalında çekilmiş kar ve kışın doğal hali ile insan ve canlıların yaşamına etkisini yansıtacak

3-  Yarışmada ilk üç eser ödüllendirilecek,

1.ye 500 TL 2.’ye 400 TL 3.’ye 300 TL

Ayrıca ilk yirmi eserin sahibi olan 20 öğrencimize Nisan ayı içerisinde 1 Günlük Kahramanmaraş Gezisi hediye edilecek

4- İlk 50 eserden oluşan fotoğraf sergisi açılacak.