Kahramanmaraş – Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı  ilçe merkezinde bulunan Anaokulu ve İlkokul Müdürleriyle İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt’un başkanlığında, Özel Beyza Ortaokul Müdürlüğünün ev sahipliğinde istişare toplantısı yapıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

 “Değerli çalışma arkadaşlarım;  “Zeytin Dalı Hareketi kapsamında “Afrin’de şehit düşen askerlerimize rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Duamız odur ki bu yüce milletin ordusu görevini sağlıklı bir şekilde tamamlayarak, zaferle dönsün inşallah. Sözlerime bu şekilde başlamak istedim.

2 gün önce Lise müdürlerimizle, dünde Ortaokul müdürlerimizle, bugünde siz İlkokul ve Anaokulu müdürlerimizle bir araya geldik, sizlerle tanışma, kaynaşmak ve istişare etmek amacıyla beraberiz.” Diyerek konuşmasına başlayan Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“ İşimiz zor olsa da bu işi tek başıma yapmayacağım, hepimiz bir ekibiz ve her işi birlikte üstleneceğiz ve başaracağız. Bir nöbet değişimi oldu, bugüne kadar hizmetlerinden dolayı Ertan Göl hocamıza teşekkür ediyorum, bundan sonrada eğitim adına çalışmaları birlikte yürüteceğiz. Yükünüzün yoğun olduğunun farkındayım, sıkıntılarınızı biliyorum ama birlikle, beraberlikle problemleri birlikte çözeceğiz. Yöneticilik kolay değil, ne dosta tavsiye edilir, nede düşmana bırakılır. Birçok sıkıntı iletişim eksikliğinden kaynaklandığını biliyorum, o nedenle velilerimizle güzel bir iletişim kurmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. İletişim kanallarımızı açık tutalım, benim 24 saat telefonum açık olacaktır, o anda müsait değilsem de ilk fırsatta size dönerim, mesaj ve Watsap devamlı aktif tutulmalı” dedi.

Toplantının sonunda katılımcılara Özel Beyza Ortaokulunun ikramları oldu.