Okul Servis Araçları Şoförlerine Trafik Kültürü ve Güvenli Sürücülük Farkındalığını Oluşturmak Amacıyla ‘Okul Servis Şoförleri Eğitici Eğitimi Semineri’  06 – 08 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi.

Kahramanmaraş’ta, Okul Servis Araçları Şoförlerine Trafik Kültürü ve Güvenli Sürücülük Farkındalığını Oluşturmak Amacıyla 18-20-21 Mayıs 2015 tarihleri arasında Okul Servis Şoförleri Eğitici Eğitimi Semineri Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Şube Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Seminerin açılışına İl Özel öğretimden sorumlu Müdür yardımcısı Zekeriya Kahveci, İlçe Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Çolakkadı,İlçe Özel Öğretim Şube Müdürü Yahya Dertli ,İl Emniyet Müdürlüğünden eğitimciler ve Katıldı.

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim Çolakkadı “Yaptığınız iş çok önemli, her biriniz en kıymetli varlıklarımız çocuklarımızı taşıyorsunuz, yani can taşıyorsunuz. Yaşayacağınız en küçük problem sadece taşıdığınız öğrenciyi değil, onun ailesini yakınlarını, daha doğrusu bütün bir toplumu etkileyecektir. Bundan dolayı bu işi çok sağlıklı bir şekilde yapmanızı istiyoruz. Sizlere verilecek her eğitim, öğrencilere ve ailelerine olumlu yönde dönecektir. Servislerle ilgili sorunu benimsersek çözüme deha kolay ulaşabiliriz. Öğrencilerimizin geleceğimiz olduğu hassasiyetini taşıyacak servis şoförleri yetiştirirsek yaşanabilecek kötü olayların önüne geçmiş olabiliriz” dedi.