Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi tarafından ” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hediye edilmek üzere; Öğretmenler,Usta Öğreticiler ve Kursiyerler tarafından , geri dönüşüm malzemeleriyle tasarlanan oyuncaklar , İlçeye Sultan Bayazıt İlkokulunun Ana Sınıfı öğrencilerine hediye edildi.

Dulkadiroğlu Sultan Bayazıt İlkokulunda ki programa Kahramanmaraş  Valisi Ömer Faruk Coşkun’un Eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi , İl Milli Eğitim  Şube Müdürleri Ahmet Akküncü , Adem Öztürk, Dulkadiroğlu ilçe Şube Müdürü Hacı Yaşık, Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Feyzi Oğuz, Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Rehber Öğretmeni Akif Kalaylı, Sultan Bayazıt İlkokulu Müdürü Yusuf Düz, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=C0pJ3uurpj8

 

Okul girişinde Ana Sınıfının küçük bir öğrencisi tarafından Hanımefendi Sevilay Coşkun’a bir buket çiçek takdim edildi, peşinden minik öğrenciler gösteri sergilediler ve dağıtımı yapıldı. Minik öğrencilerin sevinç ve mutluluğu görülmeye değerdi.  Bu hediyeler, minik öğrencilere çifte bayram mutluluğu kattı