Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen projenin kapanış oturumunu gerçekleştirdi.

Projeyi şu şekilde kısaca özetleyebiliriz. 2021-2022 eğitim öğretim yılı şubat tatilinde başlayan etkinliğin kapsamı şu şekildedir;
1- Akran Mentörlüğü
2- Akademisyenler ile Online Kariyer Günleri
3- 140 öğrenciyi kapsayan 8 haftalık Online İngilizce Eğitimi
4- İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Sarp GÜNERİ ve Kariyer Merkezi Uzmanı Recep BOZAN’ın katılımıyla gerçekleşen kapanış oturumu.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=baFyP75Wq2Y

 

Bu projenin sonunda öğrenciler 26 farklı meslekten uzmanlarla bir araya geldiler. 80 öğrenci yabancı dil eğitimini tamamlayarak katılım belgesi aldı.

Konu İle ilgili olarak okul Müdürü ali Çolak şu ifadeleri kullandı:

“Bu projenin gerçekleşmesinde başta Rehberlik Servisimiz Öğretmeni Muhammet AKYOL’a ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Merkezi Uzmanı Recep BOZAN olmak üzere; projenin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Felsefe Grubu öğretmenimiz Fethullah TOPAL, Okul PDR öğretmenimiz Hatice ŞAHİN, Okul Matematik öğretmenimiz Emrah CANPOLAT ve Okul Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Murat ÇOLAK’a idaremiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.”