Kahramanmaraş Doğa Koleji öğrencileri, bu zor süreçte, farklı bir programla “30 Ağustos Zafer Bayramı” coşkusu yaşadı.

Doğa’lı gençler, hazırladıkları “Zafer Oratoryosunu” “kısa film” halen getirdi.

Kısa filmin sahnelerini şehrimizin tarihi yerlerinde çeken gençler zafer bayramımızın ruhunu en güzel şekilde haykırdı.

“Kısa Film Oratoryosunu” sosyal medyadan izleyenlerin teşekkür ve takdir mesajları, okul yönetimini, velileri ve öğrencileri gururlandırdı.

Kahramanmaraş Doğa Koleji Kampüs Müdürü Ertan GÖL, “Doğa’lı gençler, bu güzel günde çok özel sevgi ve vefa gösterisinde bulundu. Sevgili gençler kısa film çalışmasıyla ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ mızın ruhunu en güzel şekilde ifade ettiler. Sevgili öğrencilerimizle bir kez daha gurur duydum.”


“Gençler; akademik başarılarını, tarih, kültür ve sanat sevdasıyla taçlandırıp bu bilinç ve bu duyarlılıkla yetişiyorsa ne mutlu bize! Bu vesileyle, ‘Zafer Bayramı Kısa Film Oratoryosu’nu hayata geçiren, okulumuz ‘sosyal etkinlikler komisyonunu’ programda görev alan sevgili öğrencilerimizi ve programa katkı sağlayan değerli öğretmenlerimizi bir kez daha yürekten kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere büyük Türk milletinin bağımsızlığı ve onuru için vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.” dedi.