Kahramanmaraş – Onikişubat İlçesinde  faaliyet gösteren Sevinç Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Fizyoterapist olarak uzun yıllardır çalışmakta olan Cemalettin Başkapan, 03.01.2019 Perşembe geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Öğlen saatlerinde evinde rahatsızlanan Fizyoterapist Cemalettin Başkapan , ambulansla hastaneye kaldırılmış ve geçirdiği ağır kalp krizi sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.  Okul yetkililerinden aldığımız bileğiyle göre, “Henüz 42 yaşında hayata gözlerini yuman merhumun 4 yıl önce de eşini kaybettiği, 11 ve 14 yaşında iki çocuğu olduğu bilgisi sevenlerinin hüznünü kat kat arttırmıştır.

Engelli Çocuklar ve bireylere kendisini adamış bir insan olan merhum, hem mesai arkadaşları, hem hizmet verdiği çocuklar ile aileleri hem de yakın çevresi tarafından çok sevilen bir insandı. Zamanımızda eşi bulunmaz iyilikte ve hassasiyette bir insan olduğu herkes tarafından bilinen rahmetlinin ani vefatı mesai arkadaşlarını, ailesini derinden etkilemiş ve tüm sevenlerini yasa boğulmuştur.

Allah mekanını cennet eylesin.  Ailesi ve sevenlerinin Başı sağ olsun “