İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve çalışma arkadaşları, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında Kahramanmaraş Onikişubat Çağlayan Çataloluk Ortaokulu Ortaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu bilimsel projeleri inceledi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Çağlayan Çataloluk Ortaokulunda gerçekleşen, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Millî Eğitim Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü,  Sıddık Şirikçi, Milli Eğitim Müdürlüğü Suriyelil Öğrenciler Koordinatörü Ertan Göl, MEBBİS Yöneticisi Cuma Karaca, Millî Eğitim AR-GE Başarıyı Okulla Yakala Proje Koordinatörü Ramazan Şişman, komşu okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışı öncesi Anasınıfı öğrencilerinin gösterisi, izlendi. Peşinden Okul Müdürü İbrahim Un’ da, fuarın önemine dikkat çekti ve fuarla ilgili bilgi verdi

Fuarda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt , “Biz gençliğimizi iyi yetiştirerek, onları bilime yönlendirirsek, Ülkemizde o derce başarılı olur. O nedenle bu tür çalışmaları çok önemsiyoruz ve destekliyoruz “ dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti ve serginin açılışı gerçekleştirildi.

İlgi gören TUBİTAK Sergisinde protokol ve katılımcılar sergiyi gezerek dikkat çeken projeler hakkında geniş bilgi aldılar ve daha sonra ana sınıfın yıl sonu sergisini gezdiler.