Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Bahaettin Karakoç İlkokulu, Kısa adı “KADEP” olan” Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi  ” kapsamından ayın değeri olan “Vatan Sevgisi” ile ilgili olarak bir grup öğrenci ile  Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Bahaettin Karakoç İlkokulu müdürü Ömer Dursun,  4/A sınıfı öğretmeni Şükriye Göksal, Rehber öğretmen Muammer Özoğlu 4/A sınıfı öğrencileri tarafından yumurta kabuğu ile yapılan ve yağlı boya ile boyanarak tamamlanan Türk Bayrağını hediye etmek amacıyla öğrencilerle birlikte Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü  Enver Gökşen’i ziyaret ederek bayrağı hediye ettiler. Gökşen öğrencileri kutladı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdin.

Bahaettin Karakoç müdürü Ömer Dursun ve ekibi buradan ayrılarak Onikişubat İlçe  Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Burada Okulun logosunu taşıyan bir plaket hediye edildi. Jandarma Komutanlığında eğitimcilere ve öğrencilere yoğun ilgi ve sevgi yumağı oluştu. Ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi ve topluca fotoğraf çekildi.