Kahramanmaraş Onikişubat AKEDAŞ İlkokulunda, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezine bağlı olarak  “El Sanatları ” sergisi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Kahramanmaraş Onikişubat , Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezinde görevli  “El Sanatları ” öğretmeni Nigar Can ve kurs öğrencilerinin  AKEDAŞ İlkokulunda 1 yıl boyunca yapmış oldukları ele emeği, göz nuru eserler okul salonunda sergilendi.

Sergiyi görmek için okula gelen misafirler Okul Müdür İsmail Kazancı, Müdür Yardımcısı Sadi bağcı  ve kurs öğretmeni Nigar Can tarafından karşılandı. Misafirler sergiye büyük ilgi gösterdi ve serilenen çalışmalar hakkında  kurs öğretmeni Nigar Can tarafından aydınlatıcı bilgiler verildi.

Sergi ziyaretine Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Millî Eğitim Şube Müdürleri Mustafa bardak, Ramazan Balkis,Önder Erdem Gökşen, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hamza Büyüksakallı, okul müdürleri, öğretmenler, şef ve memurlar, öğrenci velileri katıldı.