Kahramanmaraş Onikişubat AKEDAŞ İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıl dönümü okul bahçesinde öğrenci velilerinin de geniş boyutlu katılımı ile büyük ilgi gördü.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Sabahın ilk saatlerinde öğrenci velileri akın akın okul bahçesine gelmeye başladı. Velilerde ve öğrencilerde coşku ve heyecan hâkimdi. Müdür Yardımcısı Sadi Bağcı Koordinasyonunda ve Rehber öğretmen Abdurrahman Belikırık kontrolünde, tüm öğretmenlerin katkılarıyla hazırlanan Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü İsmail Kazancı günün ve anlamını belirten konuşmasını yaparak “bu bayram dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır. 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını her yıl kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

Bu konuşmadan sonra AKEDAŞ İlkokulu öğretmenlerinin gözetiminde öğrencilerin hazırladığı etkinliklere geçildi. Öğrenciler okudukları şiir dinletisi, söyledikleri şarkı ve marşlarla, halkoyunları, yarışmalar, klip  ve rond  gösterileri ile izleyenlere unutulmaz bayram coşkusu yaşattılar.