Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Ahmet Bayazıt İlkokulunda yapımı tamamlanan Tiyatro ve Gösteri Salonu açılışı gerçekleştirildi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Peşinden okul müdürü İsmail Yaray bir açılış konuşması yaparak öğrencilere bilginin yanı sıra sosyal faaliyetlerle ilgili davranış kazandırmayı amaç edindiklerine dikkat çekerek emeği geçenler ve katılımcılara teşekkür etti.

Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ise yaptığı konuşmada çocuklara hayat boyu anlamlı davranış kazandırma, sanata yönlendirme adına yapılan bu çalışmanın güzel bir çalışma olduğunu ve bu salonun okula kazandırılması adına okul yönetimine teşekkür etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek eğitimi önemsediklerini, destek verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini ifade ederek salonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmalardan sonra Dizi ve tiyatro sanatçısı Murat Ormiyak, Muhteşem Yüzyıl oyuncusu ve drama öğretmeni Okan Köpük ve tiyatro sanat yönetmeni Osman Polat’ın animasyon gösterisi takip etti.

Katılımcılar Kahramanmaraşlı ses sanatçısı Neslihan Baltacı’nın okuduğu Türk Halk Müziği ile anlamlı zevkli anlar yaşadılar.

Program okul yönetiminin ikramı ile son buldu.

Tiyatro ve Gösteri Salonu açılışı Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve Çevre Okul Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.