Kahramanmaraş Afşin İlçesi,  Afşin Öğretmenevi yeni yerinde hizmete açılarak Türkiye’nin sayılı öğretmenevlerinden biri haline geldi. Devletten hiçbir maddi destek olmadan sadece kendi öz kaynaklarını kullanarak bu güzel hizmeti Afşin ve bölgeye sundu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, bu kaliteli öğretmenevini ziyaret edip, incelemede bulundu. Akkurt’a Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan,  İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Öğretmenevi müdürü Abdullah Gündüz’de eşlik etti.

Estetik görüntüsü, kaliteli malzemeleriyle ilgi gören Afşin Öğretmenevi 53 yatak ve 65 kişi kapasitelidir. 2 Vip odası, 2 Süit oda tek kişilik 8 oda, 2 kişilik 10 oda, 3 kişilik 3 oda, 4 kişilik 3 oda kapasitesine sahiptir. İstendiği zaman büyük olan odalara yatak takviyesi ile yatak sayısı artırılabilmektedir. Her odanın kendi içinde LCD TV, buzdolabı, klima, internet ve wc-banyosu bulunmaktadır. Ayrıca lokal-kafeterya, spor salonu, yemekhane, bay -bayan mescitleri, dinlenme salonu, okuma odası Müdür, Müdür yardımcısı, memur odaları ve lobisi bulunmaktadır. Bina altı katlıdır. Önceki öğretmen evinin yanında yer almaktadır.

ODA FİYATLARI ŞÖYLE :

 Öğretmenlere: Paylaşımlı Oda 25 TL. – Tek Kişilik Oda 35 -TL. Suit Oda: 50 TL.

Kamu Mensubu: Paylaşımlı Oda 30 TL.- Tek Kişilik Oda 40 TL.- Suit Oda: 60 TL.

Sivillere:  Paylaşımlı Oda 40 TL.- Tek Kişilik Oda 60 TL.- Suit Oda: 75 TL.

Not: Fiyatlara açık büfe kahvaltı dahildir.

Bu güzel hizmetin Afşin’imize ve bölgemize kazandırılmasında çok büyük emekleri geçen Sayın Kaymakam Ali Edip Budan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Öğretmenevi Müdürü Abdullah Gündüz’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.