Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü emrinde yetiştirilmek üzere göreve başlayan 79 aday öğretmen ‘’ Okul Dışı Etkinliklerini’’ yapmak üzere 22’şer kişilik 4 gruba ayrılarak aday öğretmenlerin rehberi Adem Aydoğan ve  Ziya Gökalp İlkokulu Müdürü Mustafa Baydemir yönetiminde okul salonunda sinema izleme etkinliğine katıldılar ve ayrılırken çok mutlu olduklarını, güzel anılarla ayrıldıklarını ifade ettiler.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

Okul Müdürü Baydemir ise konu olarak şu ifadeleri kullandı:

‘’ Ben ve çalışma arkadaşlarım, okulumuzda misafir ettiğimiz aday arkadaşlarımıza en anlamlı ev sahipliği yapmaya çalıştı. Kendilerine yardımcı olma adına elimizden gelen her imkanı sunmaya çalıştık, okul anılarımızı paylaştık, film izlettirdik. Kendilerini tanımaktan bizlerde mutluyuz, her zaman kapımız kendilerine açıktır’’ dedi.

Adaylık sürecini Dulkadairoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapan aday öğretmenler okul dışı eğitim çalışmalarını geçtiğimiz hafta Ziya Gökalp İlkokulunda “ Sinema” günleri olarak değerlendirmişler ve her grup haftanın bir gününde eğitimi konu alan, komedi ağırlıklı “ 3 İdiots (3 Aptal) ” filmini seyretmişlerdi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR