23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı ve Ulusal Egemenlik Törenleri  Atatürk Anıtına  Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

habere ait fotoğraflara tıklayın

Atatürk Meydanında tören öncesi Ayşe Gümüşer İlkokulunun Halk Oyunları ekibi muhteşem bir gösteri sundu. Burada düzenlenen törende İl Millî Eğitim Müdürlüğü çelenki sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile program sona erdi. Programdan sonra CHP ve Atatürkçü Düşünce Derneği de, Atatürk Anıtına Çelek sundular ve topluca Ant okundu.

Çelenk Sunma Törenine KSÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Zekeriya Pak, İstiklal Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Adnan Küçükönder, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Ak Parti İl Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici, CHP İl Başkanı Esat Şengül,  Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, CHP İlçe başkanları, Şehit ve Gaziler Dernek Üyeleri, İl Millî Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.