İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akif Bulut  Kahramanmaraş’ta tüm sorulara cevap vererek Türkiye birincisi olan Özge Alan’ın bu önemli başarısını karşılıksız bırakmadı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akif Bulut Özge Alan’ı  başarısından dolayı tebrik ederek,  altınla ödüllendirdi.

 

Millî Eğitim Müdürlüğü Makamında gerçekleşen ödül törenine İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü,  Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Halil Akyürek, okul müdürü Mehmet Bayır, öğretmeni Ahmet Hançer , başarılı öğrenci Özge Alan, baba Hasan, Anne Melek ve küçük kardeşi Mustafa katıldı.

 

ÖDÜL TÖRENİNE AİT FOTOĞRAFLAR İÇİN LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=w0K1QkXVZFc

“TÜRKİYE 1.’Sİ OLAN KIZIMIZI TEBRİK EDİYORUZ”

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akif Bulut, Özge Alan’ın başarısıyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye 1.’si olan kızımızı tebrik ediyoruz. Bu başarısından dolayı anlamlı bir hediye vermek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tören düzenledik ve öğrencimizin bu başarısında özellikle Anaokulundan, İlkokulundan Ortaokuluna kadar tüm derslerine giren öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıda büyük emeği olan ailesini tebrik ediyoruz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyoruz, LGS tercih dönemi devam etmekte, 5 Temmuz’la 16 Temmuz arasında şu an öğrenciler tercihlerini yapıyorlar. 26 Temmuz’da öğrencilerimizin hangi okula yerleştikleri ilan edilecek ve bundan dolayı tüm velilerimizi tercih noktasında öğrencilerimizi yönlendirmesini istiyoruz. Ve bu eğitim öğretim döneminden dolayı tüm arkadaşlarımıza tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

“DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAK ZATEN BİZİ BAŞARIYA ULAŞTIRACAKTIR”

Kahramanmaraş’ın gururu Özge Alan ise şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle üzerimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Başarı elbette ki tesadüf değil. Tarihte de başarılı olmuş insanlara baktığımızda, hayatlarını incelediğimizde ortak nokta zaten hedeflerine ulaşmak için disiplinli düzenli bir şekilde pes etmeden çalışmalarıdır. Başarı için bu sebeple sihirli formül aramaya gerek yoktur. Düzenli bir şekilde çalışmak zaten bizi başarıya ulaştıracaktır.”