Bölgenin en başarılı eğitim-öğretim kurumu olan ÖZEL YILDIZ, kazandığı başarılıları paylaşmaya devam ediyor. Konu hakkında bilgilendirme yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER,

     Özel Yıldız Eğitim Kurumları kurulduğu ilk yıl itibari ile ilçemize birçok alanda yenilik ve başarı kazandırmıştır. Bizler eğitim-öğretim çalışmalarımızı planlarken öğrencilerimizin hem akademik düzeyde hem de değerler eğitiminde gereken bilgi ve becerileri alabilmeleri için en ince detaylara kadar inmekteyiz.

     Okumuzun son on yıl devlet fen lisesi kazandırma oranına baktığımızda yüzlerce öğrencimizi ülkemizin en güzide okullarına gönderdiğimizi görüyoruz. Hatta derece yapan birçok öğrencimizi Galatasaray, Kabataş, İstanbul, Ankara Atatürk Anadolu Liselerine yerleştirdik. Bir çok öğrencimiz derece yaparak tam burslu olarak özel liselere kayıt yaptırmışlar bu sayılara dahil edilmemişlerdir.

    2009 yılında 20 devlet fen lisesi kazanan öğrencilerimizle eski okul binamızdaki eğitim faaliyetlerimizi tamamladık ve 2010 yılında 26 öğrencimizi  devlet fen liselerine yerleştirerek yeni okul binamızda eğitim faaliyetlerimize başladık. Bu süreç dahilinde 2019 yılı verilerimizi de ekleyerek toplamda son 10 yılımızda 466 öğrencimizi devlet fen liselerine yerleştirmiş bulunmaktayız. Bu da küçümsenmeyecek bir başarıdır.

     Başarı denilince Özel Yıldız, Özel Yıldız denilince başarı akla gelmektedir. 2020 yılı sonuçlarımızın açıklanmasına çok kısa bir süre kaldı. Yine büyük başarılar beklemekteyiz. Sonuçları yine sizlerle paylaşacağız.  Saygılar sunuyorum.