Ürettikleri gömlek ve diğer ürünleri Avrupa’ya  ihraç eden Marisa Tekstil,  Kahramanmaraş- Kayseri karayolunun 4. kilometresinde bulunan outlet mağazasını 6 Ekim 2012 Cumartesi günü saat: 14.00’te açıyor.

 

Marisa Tekstil’in yetkilileri fabrikanın 2006 yılında kurulduğunu, deneyimli Personeli ve kullanılan en son teknolojik makinelerle kaliteden ödün vermeden üretimi sürdürdüklerini belirtirken şu ifadeleri kullandılar:

 

Toplam kalite yönetimi misyon edinen yöneticilerimizle ve çalışanlarımızla sizlerin isteklerine hitap etmeyi vizyon edinen fabrikamız  öncelikli olarak müşterilerimizin ihtiyaçları ve istekleri dahilinde yapmaktayız.

 

Türkiye ve dünya piyasasın da  bir çok markaya üretim yapan firmamız kendi markası C’MORE ile de müşterilerimiz tarafından beğenilerek kullanılıp ve güvenle tercih ettikleri isim olmuştur.

 

Tecrübeli Personeli  ile 1500 adet/gün kapasitesiyle firmamız bölgedeki en büyük üretim tesislerindendir

 

Amacımız daha fazla çalışan ile daha kaliteli işlerle müşterilerimizin değişen isteklerine geniş bir ürün yelpazesiyle hitap etmektir.

 

6 Ekim 2012 Cumartesi günü saat: 14.00’te. Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzeri 4.Kilometresinde bulunan outlet mağazamızın (TÜV TÜRK – Araç Muayene İstasyonu Yanı) açılışına tüm halkımız davetlidir.

Telefonlar: 0344 236 26 34 – 0344 236 26 35