Marisa Tekstil, onbir ayın sultanı Ramazan’ı geçirdiğimiz şu günlerde bayram gelmeden bayramlık fiyatları siz Kahramanmaraşlılar’a sunmaya başladı !

Daha bayram gelmeden alışveriş telaşı gelir. Bayram alışverişini son dakikaya bırakanlar indirim fırsatından sonuna kadar yararlanıyor. İşte Marisa Outlet bunun önüne geçmek için bayramlık indirimi şimdiden yaparak siz değerli müşterilerine bayram hediyesini şimdiden veriyor !

Marisa Outlet sahibi Hüseyin Aslan “Bulunduğumuz mübarek ramazan ayını yaşarken bayrama da sayılı günler kala sevdiklerimizi ve özellikle çocuklarımızı sevindirmek ve bayrama  yeni kıyafetlerle girmek için ailecek alışverişler yapılacaktır. Bizde halkımızın alışverişini son güne bırakmasına engel olup uygun fiyata şimdiden sahip olmasını istiyoruz. Bu nedenle bütün ürünlerimizde indirim uyguladık. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için iftardan sonrada mağazamızı açık tutuyoruz.” diyerek tüm Kahramanmaraşlılar’ı mağazalarına beklediklerini belirtti.

Usta ellerden çıkan ürünler Marisa Outlet sayesinde doğrudan size ulaşıyor. Bay-bayan gömlekler,  kot -keten pantolonlar, deri ayakkabılar,kunduralar, tek ceket, takım elbiseler, t-shirtler ve daha yüzlerce ürün uygun fiyata sizleri bekliyor !

Marisa Outlet  : Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzeri 4.Kilometresinde bulunan outlet mağazamıza bekleriz. (TÜV TÜRK – Araç Muayene İstasyonu Yanı) – Telefonlar: 0344 236 26 34 – 0344 236 26 35