Kahramanmaraş’ın en “Gözde Sürücü Kursu” Dulkadiroğlu ilçesinde eğitim hayatına başladı. Sakarya-Doğukent Kavşağında Şeyh Şamil Caddesinde adresinde açılışı yapılan, Gözde Sürücü Kursu sürücü adaylarına hizmet vermeye başladı.

Kahramanmaraş’ta iletişim sektöründe 15 yıldır hizmet istekli bir işletmeci olan Gözde Sürücü Kursu Sahibi Cuma Aliko, açılışta yaptığı konuşmada, misafirlere teşekkür ederek, kursun hedeflerini sıraladı. Aliko; Gözde Sürücü Kursunun bu bölgede açılmasını çok önemsediklerini, Dulkadiroğlu İlçesinin dönüşümüne katkıda bulunmak istediklerini, kursiyerlerin memnuniyetlerinin en büyük kazançları olacağını belirtti.

Daha sonra Saçaklızade Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdöğen’in dualarıyla kurdele kesilmek suretiyle Gözde Sürücü Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta misafirlere çiğköfte ikram edildi.

Sloganlarının ”Trafik Eğitimi Hayat Kurtarır olduğunu belirten Sürücü Kursu yetkilileri,  bu büyük şehre ve yoğun trafiğe uyum sağlayacak “trafik bilinci yüksek sürücüler” yetiştirmek temel gayeleri olduğunu, konu can ise, verilen eğitimlerde hep daha iyisini gözetmek, daha başarılı sürücüler yetiştirmek lüks değil mecburiyet haline geldiğini, ciddi bir sorumluluk taşıdıklarını ve bunun bilincinde olduklarını, devamlı daha iyiye ulaşmak amacında olduklarını vurgulamışlardır.

Gözde Sürücü Kursunun şu aşamada  A2 (Motor), B Otomobil), E (Otobüs) Sınıfı ehliyet eğitimi hizmetlerinde bulunduğu,  bu hizmetler için Trafik-Motor ve İlkyardım derslikleri olmak üzere 3 derslik bulunduğu, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı temel sürüş eğitimlerinin verildiği Simülasyon Cihazının bulunduğu, teorik dersi için konusunda uzman tecrübeli bay ve bayan kadrosu bulunduğu, 4 otomobil, 1 otobüs ve 1 motordan oluşan araç filosunun olduğu yetkilerin beyanlarından anlaşılmıştır.

Gözde Sürücü Kursunun açılışına, Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen, Abdulhamithan Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Güngör, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları M.Fetih Yanardağ, Cahit Küçükönder, Hasan Balbaba ve Şube Müdürleri Emir İsmail Demir, Abdurrahman Bağcı ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.