AK Parti Kahramanmaraş A. Adayı Şule Boynueğri Dolu Dizgin

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı Şule Boynueğri, AK Parti’nin hizmet aşkı ile geleceğe umutla bakan vatandaşların yaşayacağı Türkiye’yi inşa ettiğini belirterek; “Ben de kadim şehrimizin her noktası için duyduğum hizmet sevdamı gerçeğe dönüştürmek için bu yola çıktım” diye konuştu.

7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığını açıklayan Şule Boynueğri, yaptığı değerlendirmede bölgesinde öncü, kadim tarihinin kendisine yüklediği sorumluluklarının bilincinde, daha güçlü bir Kahramanmaraş için çalışma arzusu içinde olduğunu söyledi.

AK Parti’nin Türkiye’nin kaderini değiştirdiğini anlatan Boynueğri; “Türkiye’nin üzerinde dolaşan kara bulutlar AK Parti ile birlikte dağılmaya başlamıştır. AK Parti iktidarlarından bu yana sadece ülkemiz değil, vicdanlarımız, umutlarımız ve gelecek hayallerimiz de aydınlığa kavuşmuş ve millet iradesi hak ettiği yere gelmiştir. Bugün etrafımıza baktığımızda çocuklarımızın geleceğe daha umutla baktığını, gençlerimizin yaşadıkları ülkeyle gurur duyduğunu en iyi şekilde görebiliyoruz. Çünkü artık bu millet gerçekleri biliyor. Bu millet kimin hizmet ettiğini, kimin millet iradesine sahip çıktığını iyi biliyor” dedi.

Boynueğri, şöyle konuştu:

“Bizlere, her daim baş tacı edildiğimiz bu davada göreve talip olarak, bu güvene layık olmak düşmektedir. Bir hanım kardeşiniz olarak en başta Kahramanmaraş’a hizmet etmek, partimizin başarısına ve hükümetimizin hedeflerine katkı sağlamak, yeni Türkiye ve anayasa için partimizin yeniden iktidar olmasına vesile olmak adına taşın altına elimi koyuyorum. Milletimizin inandığı değerlerinin inkişafı ve hayalini kurduğumuz güçlü Türkiye’nin imarı için bu göreve talip oldum. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine tüm engellemelere rağmen Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği ile ulaşmak için başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yeni ve büyük Türkiye’nin inşası için daha huzurlu ve daha kalkınmış Kahramanmaraş’ı istiyorum.

AK Parti saflarında, bu kutlu yolculuk için gece gündüz demeden çalışmaya, Kahramanmaraşlı analarımızın, bacılarımızın, ablalarımızın ve kızlarımızın gören gözleri, işiten kulakları tutan elleri ve hisseden yürekleri olmaya talip oldum. Rabbim bu kutlu yolda bizi mahcup etmesin. Ben de kadim şehrimizin her noktası için duyduğum hizmet sevdamı gerçeğe dönüştürmek için bu yola çıktım. Hemşerilerimizin destekleri ile dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.