Her yıl geleneksel olarak Elbistan Ülkü Ocakları tarafından gerçekleşen Aşure Günü, bu yıl MHP Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından daha kapsamlı olarak organize edildi. Milliyetçi Hareket ve Ülkücü Camianın ortak organizesinde Elbistan halkına 4 ayrı noktada aşure tatlısı ikramında bulunuldu.

Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığında Ülkücü gençlerin özverili çabaları ile gerçekleşen programda; MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bölükbaşı, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, yöneticiler, seçim komitesi üyeleri, çok sayıda partili ve ülkücü gençlik yer aldı.

Ulu Cami, Çarşı Atik Cami, MHP Merkez Seçim Bürosu ve MHP Kadın Seçim Bürosunda gerçekleşen aşure dağıtım programında binlerce vatandaşa ikramda bulunuldu. Aşure ikramını kabul eden vatandaşlar, Hicri takvimin başlangıcı olarak kabul edilen Muharrem Ayındaki bu anlamlı organize için MHP Elbistan İlçe Başkanlığına ve Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığına düşüncelerinden dolayı teşekkür ettiler.