Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı İşletme Mühendisi Muhammet Tanriverdi, Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığını ziyaret etti.

Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kooperatif Başkanı Mustafa Kır, Yönetim Kurulu Üyeleri Müjdat Bayazıt, Ahmet Arıkan, Recep Küçük, Ali Saçma, Sefer Kılınçkıran, Galip Kaplan, Veysel Sandal, Zeki Kemal Türksayar, Abidin Yıkan, Osman Yalçın Polat, Akif Kaplan ve Mevlüt Demiroluk ile çok sayıda sanayi esnafı hazır bulundu.

Kendisinin de Küçük Sanayi Sitesi Esnafı olduğunu belirten Muhammet Tanrıverdi “ Küçük Sanayi Sitesi Kahramanmaraş’ın gözbebeğidir. Adı Küçük Sanayi ancak gücü büyüktür. Bir çok kişiye ekmek kapısıdır. Ben de bir dönem burada esnaftım. Sorunlarını bilirim. Ankara’da olduğum dönemlerde dahi burasıyla bağlarımı koparmadım. Küçük Sanayi’de onlarca esnaf var. Daha iyiye ve daha güzele gitmek için desteğinize talibim. Vekilliğin dışında da kapımız her zaman sizlere açıktır. Siz toksanız bizde tokuz. Siz rahatsanız biz de rahatız. Eliniz elim sesiniz sesimdir. Dünde böyleydi yarın da böyle olacak. Vekil olsak da olmasakta 7 Haziran’da Ak Parti’ye desteğinizi, bu kutlu davaya desteğinizi istiyorum” Diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Müjdat Bayazıt “ Muhammet Tanrıverdi bildiğimiz tanıdığımız bir insan. Kahramanmaraş’ın evladı. Sokağında kaldırımında büyüdü. Bize de böyle aday lazım. Çıktığı bu hayırlı yolda başarılar dileriz” dedi.

Muhammet Tanrıverdi’nin Küçük Sanayi Sitesi’nin gelişmesinde ve büyümesinde çok büyük emeği olduğunu belirten Galip Kaplan ise “ Milletvekili değildiniz. Ancak biz ne zaman dara düşsek ne zaman yardım istesek hep yanımızda oldunuz. Küçük Sanayi Sitesi’nin geliştirilmesi projeleri sizin sayenizde Ankara’ya ulaştı. Herkesin huzurunda size teşekkür ederiz. Hiçbir gün bize yüzünüzü dönmediniz. Seçim oldu, aday adayısınız. Şimdi de siz bize geldiniz. Biz vefayı da, bize geçmişte destek olanı da biliriz. Burası da senin evin. Evine hoş geldin. Yüreğimizde duamızda sizinle “ dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ve sanayi esnafıyla sohbet eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Muhammet Tanrıverdi, yönetim kurulu tarafından başarı dilek ve temennileriyle uğurlandı.