Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve Büyük Birlik partisi Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar Cumartesi Günü Müftülük Meydanında Yapılacak Olan Mitinge Tüm Kahramanmaraş Halkını Davet etti.

Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Haşim Yanar Açıklamasında Şu İfadelere yer verdi bilindiği üzere Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ve Merhum Başbakanımız Merhum Necmettin ERBAKAN hocamızın tertemiz kadroları olarak seçim ittifakı yapmak suretiyle güçlü bir kardeşlik halkası oluşturduk.Türkiye’nin ehliyetli, liyakatlı ve dürüst kadroları ile milletimizin önüne oy verebilecekleri bir alternatif koyduk.

Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin de giderek artan bir heyecanla bu kardeşlik halkasına katılmakta olduklarını görmekteyiz.Bu heyecanı ve katılımları Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir mitingle taçlandırmak istiyoruz. 16 Mayıs Cumartesi günü saat 17:oo’de Kahramanmaraş Müftülük meydanında yapacağımız Büyük Kardeşlik Mitinginde Saadet Partisi Genel Başkanı hemşerimiz Prof.Dr. Mustafa KAMALAK beyi ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ beyi ağırlamak üzere bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz. Haber:MarasHaberAjansı