UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında tarihi bir 90 dakika oynayacak Fenerbahçe’de nefesler tutuldu. İşte Benfica Fenerbalçe maçının muhtemel 11’leri !

Benfica ile Fenerbahçe arasındaki, UEFA Avrupa Ligi zorlu yarı final rövanş maçı bu akşam saat 22:05’te Star TV’den canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca dakika dakika skor ve maç bilgileri MarastaHaber.com‘dan takip edilebilecek.

Sarı-Lacivertli takım rakibi karşısında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Egemen Korkmaz’ın golü ile yakaladığı 1-0’lık avantajı korumaya çalışacak. Fenerbahçe turu geçerse, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynayacak. Sarı-Lacivertli takımı, alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik finale taşıyacak. Fenerbahçe, rakibine gol attığı tek farklı yenilgilerde de finale çıkacak.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe’de, rövanş mücadelesi öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. UEFAAvrupa Ligi’nde grup maçlarından itibaren 2’şer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel,Egemen Korkmaz, Ziegler ve Cristian, karşılaşmada forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, sarı-lacivertli ekip turu geçerse, finalde forma giyemeyecekler.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen, Yobo, Ziegler, Selçuk, Baroni, Kuyt, Salih, Caner, Sow

Benfica: Artur, Maxi, Luisao, Garay, Melgarejo, Salvio, Matic, Enzo Perez, Gaitan, Cardozo, Lima